Exposicions

 

"From accumulating_ to using_"

LÚA OLIVER 

Aquesta proposta conceptual reuneix una sèrie de projectes de recerca sobre la procrastinació adaptats al medi expositiu. Procrastinar (del llatí "pro" vol dir 'cap a' i "cras" és 'demà', per oposició a avui) és postergar: retardar irracionalment (Deixa per demà el que puguis fer avui).

Amb la procrastinació i la quotidianitat com a punt de partida, tant en el concepte com en els processos, "From accumulating_ to using_" qüestiona relacions de valor, autenticitat/simulació o autocrítica en l’obra d’art contemporània. Es fa servir la ironia com a estratègia argumentativa i es creen interaccions que permeten interpretacions diverses.

 

"Expo col·lectiva NIT DE L'ART"

Dins de les activitats que es realitzaran en paral·lel al programa oficial de la nit de l'art aquest dissabte 19 de setembre, volem convidar-vos a passar pel nostre espai de Can Danús a partir de les 20h, a gaudir d'una molt especial exposició col·lectiva que hem preparat. Una oportunitat de disfrutar d'un recorregut divers i variat d'alguns dels artistes que han anat passant pel nostre espai des que vam obrir.  També comptarem amb la participació a l’exposició col·lectiva de la perfomance poètico-teatral «L'incendi de les papallones» a càrrec d’Agnès Llobet. 


Artistes: Dolores Sampol, Mercedes Prieto Melero, Mayte Bayón, Patricia Delbrote, Pedro Liver, Juanjo Castillo, Alberto Ramajo Cortes, Jean Marie del Moral, Pep-Maür Serra, Pere Salvà, Teo Punyet, Mateu Coll, Javier Gulag, Saúl Herrero, Javier Vellé i Manuel Sánchez.

 

"L’incendi de les papallones"

JAVIER BARRERA 

«L’incendi de les papallones» és un projecte integral que anua tres expressions artístiques (teatre, poesia i il·lustració) formant un cos indissociable.  Aquest dijous dia 17 de setembre serà el primer cop que podreu veure una exposició completa de la part gràfica del projecte, a càrrec de Fco. Javier Barrera.  La inauguració de l’exposició serà a les 22h.


http:// lincendidelespapallones.blo gspot.com.es/
http:// www.edicionsdeldesproposit. cat/

 

"PAISATGES EMPÍRICS"

PALMAPHOTO 2015 

Selecció de fotografies i vídeos creats per artistes en residència, amb un nexe comú: el paisatge mallorquí. A través de la mirada d'aquests artistes, residents temporals a l'illa, es retrata, qüestiona, analitza, el nostre entorn més proper. A partir de les seves pròpies experiències personals, retraten el paisatge, prestant especial atenció al turisme i la consegüent transformació del paisatge natural, etc. o utilitzen aquests paisatges com a escenari per a accions i performances per a la creació de vídeos.

AUTORS: 
Jorge Fuembuena - Sergio Belinchón - Llorenç Ugas Dubreuil 
Ángela Bonadíes - Miguel Guzmán - Toni Crabb - Santiago Morilla
David Crespo - Félix Fernández - Andrés Senra – Paco i Manolo


ORGANITZA: ADDAYA (centre d'art contemporani)
www.addaya-art.com

 

 

Magdalena Ferragut

"INSTAL·LACIÓ CARDIOVASCULAR"

(àlbum fotos)

"Poemes als núvols, poesia en els núvols, núvols de poesia... fragments de vida a l'abast de les nostres mans, dels nostres sentits, dels nostres entranyes. En l'aire, bateguen versos, volen versos, planen, solquen, es dilaten, s'expandeixen, bateguen, habiten, s'entremesclen, gemeguen, sospiren, s'abracen, es freguen, dringuen. Sense confusions, amb veritat, amb humilitat, amb ímpetu, sense vergonya. 'Varietés cardiovaculars' lliurats a una bellesa (im)perfecta." Magdalena Ferragut

“La dona Magdalena s’ha fet en aquest espai de llibertat clandestina en què ha sismografiat, amb les llibertats absolutes del creador, els cervelltrèmols de si mateixa. I amb la generositat de la trobadora clàssica ens ofereix vints anys de fer veta: uns fruits saborosos del seu afany d’exploradora. I ens mostra també, amb bella complicitat, els diàlegs amb poetes aimats dels mil i un sexes de l’esperit que com a fars orientadors i protectors apareixen en els diferents llibres d’aquesta garba, varieté cardiovascular, de lletra incandescent.” 

Biel Mesquida Amengual

 

Bego Riba & Niels Jensen

"BASURREALISMO"

(àlbum fotos)

"En els meus últims treballs experiment amb el realisme i el surrealisme per crear imatges singulars, provocadores i suggestives. Analitzo les formes, colors i textures d'objectes quotidians que ens passen desapercebuts en el dia a dia, deixalles, escombraries, i crec entre ells una nova connexió retirant del seu context habitual i modificant l'escala en la qual apareixen representats per aportar interès i protagonisme . Treball amb tècniques que em permeten tenir major precisió i suavitat en el resultat com l'oli, carbonet, aquarel·la i tinta xinesa i crear així un contrast entre la delicadesa de l'acabat i la tosquedat de l'objecte. M'interessa la relació creada entre elements combinats a l'atzar i la reacció que provoca en l'espectador produint un llenguatge suggestiu amb infinitat de lectures." Bego Riba

Pàgina web Bego Riba

 

 

"Niels Jensen és un artista multidisciplinari que va néixer a Dinamarca però va créixer a Suècia. Els seus pares van ser artistes, per la qual cosa sempre va estar envoltat per un ambient creatiu i aviat va desenvolupar el seu talent en l'art, actuant i en la música. El 2007 va descobrir Mallorca quan va ser convidat a formar part d'una exposició a Sóller i va decidir establir-se a l'illa, dedicant-se per complet a la música ia la pintura. La seva obra pictòrica es situa en una línia molt borrosa entre el figuratiu i l'abstracció gestual i càlida. Utilitza tècniques mixtes i treballa les superfícies tallant, construint i destruint capes de color a les que afegeix símbols i elements figuratius per crear així un llenguatge suggestiu de contrastos entre poètic i salvatge, urbà i bucòlic."

Pàgina web Niels Jensen

 

 

Andrea Jarales

"El ojo soluble" + performance "Composiciones automáticas"

(àlbum fotos)

Inauguració de l'exposició d'Andrea Jarales "El ojo soluble" + performace sonora "Composiciones Automáticas", dijous 26 de març a les 20h. El proper dijous 26 de març, a Comerciants de Núvols, tenim el plaer de presentar l'exposició d'Andrea Jarales "El ojo soluble", que es podrà visitar del 26 al 28 de març. “El ojo soluble”, d'Andrea Jarales, emergeix durant 26 dies “fregant” la superfície de Can Danús. L'exposició ens mostra una sèrie composta per 26 dibuixos a grafit que compilen les textures, la brutícia i les cicatrius de l'arquitectura de l'edifici de Can Danús.

Durant el mateix 26 de març tindrà lloc “Composiciones Automáticas”, performance sonora en la qual es podrà participar de manera activa com a estructura entre l'escriptura mecanitzada i els seus sons.

 

 

Jean Marie del Moral

Fotografies del llibre de Biel Mesquida Amengual "L'ull Gaudí"

(àlbum fotos)

Les fotografies de Jean Marie del Moral que podreu veure a l'exposició "L'ull gaudí" formen part del llibre homònim que ha escrit Biel Mesquida sobre la intervenció de Gaudí a la Seu de Mallorca.

"Fa uns mesos Mercè Gambús em va explicar que ja havien acabat les recerques (...) I fou aleshores que em va encarregar el quart volum, sobre com veu un artista un altre artista. I em va donar llibertat total. Era un desafiament que tocava la meva passió per Gaudí, la meva passió per la Seu de Mallorca, la meva passió per mirar, tocar, sentir… I lligava també amb el gust per escriure sobre obres d'art i artistes." (Biel Mesquida)

 

 

Teo Punyet Miró

Els Inventari de Teo (àlbum fotos)

"Com fer la narració d'un home que és molt més que ell mateix? Un home que té tant de passat que en prou feines li hauria de quedar present. I que, amb tot, és un home que a més té el seu propi present –i sempre l'ha tingut– ; un present que és extraordinàriament particular i, val a dir-ho, diferent al comú. Com es construeix el relat de l'heroi que no sap el que és, el relat de l'home valent que no és ni conscient de les seves proeses?

Les obres de Teo són necessàriament repetitives, obsessives, en la seva estereotípia tancada i amb propostes tècniques i compositives radicals... perquè les obres de Teo són pures transcripcions fetes amb molt d'esforç i paciència, són traspassos lluitats i conscienciosos des de l'atzar –el mateix atzar que necessita ordre– per arribar fins a l'ordre que necessitem els espectadors. Aquest mateix ordre que ens pauta i significa a l'hora de mirar i de comprendre quelcom tan extraordinari com continua essent una obra d'art." 

 

 

Victor Cirer López

Inventari (7) (àlbum fotos)

INVENTARIS (7), ret tribut a l'obra d'aquest company pintor, dibuixant, cantant i poeta mitjançant una mirada transversal en totes les seves disciplines. En aquesta ocasió ens endinsam en l'univers de les seves obres en paper i els seus textos a través de la mirada àcrata, rebel i fora d'allò convencional amb la qual Victor sedassava el món.

 

 

Sasai Arrom

CINCOLUSTROS (àlbum fotos)

"Aquest any es compleixen vint des de la meva primera exposició. Ha plogut molt des d'aleshores però la meva vida segueix igual, sense més pretensions que la de seguir comunicant a través de les meves mans. Espero gaudir de la vostra companyia" .

 

Amadeo Orellana

Nada es lo parece (àlbum fotos)

És un plaer convidar-vos a la propera inauguració de l'exposició deAmadeo Orellana "NADA ES LO QUE PARECE" que inaugurarem el proper divendres 19 a les 20.00h a Comerciants de Núvols.

Amadeo Orellana treballa en increïbles collages armat amb cúter, utilitzant imatges d'arxiu d'editorials de moda per a home, i treballant amb fotògrafs i estilistes de tot el mon com: Nicole Maria Wrinkler, Leonn Ward, Kate Friend, Kwannan Chu, Omar Macchiavelli, Antonini Guidicci. Els seus treballs han estat publicats en revistes internacionals com: OPEN LAB MAGAZINE (New York) + I-D (London) + APOLLO (Paris) + I.T POST (Hong,Kong) + MOTHER (Japan) + FIASCO(England) + BLEND (Amsterdam) + HUF Magazine (Netherland)

 

 

Pep-Maür Serra

Tres horitzons (àlbum fotos)

<La reflexió que ens proposa Pep-Maür a "Tres horitzons" no és una reflexió senzilla i comuna, perquè en realitat ens demana una mirada sense sorolls, sense velocitats, sense prejudicis, però sobretot, ens demana una mirada "silenciosa" - aquest bé tan escàs i mal entès-, una mirada interior i abandonada ... una mena de viatge sense moure'ns del lloc, sense drogues, sense déus, sense meditacions, sense enganys.

"TRES HORITZONS" significa també el retorn de les mans, i el retorn del tacte, un retrobament de colors i pols, un reconeixement de llum ... Significa el retorn de l'artista.

Pep-Maür ha tornat després d'un temps de silencis ben acompassats i pautats -segons el seu propi esperit-, perquè ell ha sabut respectar-lo, complir-lo i finalment, trencar-lo, i encara que sigui ell mateix qui ara ens demani el silenci a nosaltres, gràcies a "TRES HORITZONS" podrem retrobar-nos amb aquest artista tan meravellós i al mateix temps, redescobrir un silenci propi que ens ensenyi altres horitzons possibles ...>

 

 

Pedro Oliver

Cent mil i un (àlbum fotos)

<La reflexió que ens proposa Pep-Maür a "Tres horitzons" no és una reflexió senzilla i comuna, perquè en realitat ens demana una mirada sense sorolls, sense velocitats, sense prejudicis, però sobretot, ens demana una mirada "silenciosa" - aquest bé tan escàs i mal entès-, una mirada interior i abandonada ... una mena de viatge sense moure'ns del lloc, sense drogues, sense déus, sense meditacions, sense enganys.

"TRES HORITZONS" significa també el retorn de les mans, i el retorn del tacte, un retrobament de colors i pols, un reconeixement de llum ... Significa el retorn de l'artista.

Pep-Maür ha tornat després d'un temps de silencis ben acompassats i pautats -segons el seu propi esperit-, perquè ell ha sabut respectar-lo, complir-lo i finalment, trencar-lo, i encara que sigui ell mateix qui ara ens demani el silenci a nosaltres, gràcies a "TRES HORITZONS" podrem retrobar-nos amb aquest artista tan meravellós i al mateix temps, redescobrir un silenci propi que ens ensenyi altres horitzons possibles ...>

 

 

Saul Herrero

Nothing but time (àlbum fotos)

<La reflexió que ens proposa Pep-Maür a "Tres horitzons" no és una reflexió senzilla i comuna, perquè en realitat ens demana una mirada sense sorolls, sense velocitats, sense prejudicis, però sobretot, ens demana una mirada "silenciosa" - aquest bé tan escàs i mal entès-, una mirada interior i abandonada ... una mena de viatge sense moure'ns del lloc, sense drogues, sense déus, sense meditacions, sense enganys.

"TRES HORITZONS" significa també el retorn de les mans, i el retorn del tacte, un retrobament de colors i pols, un reconeixement de llum ... Significa el retorn de l'artista.

Pep-Maür ha tornat després d'un temps de silencis ben acompassats i pautats -segons el seu propi esperit-, perquè ell ha sabut respectar-lo, complir-lo i finalment, trencar-lo, i encara que sigui ell mateix qui ara ens demani el silenci a nosaltres, gràcies a "TRES HORITZONS" podrem retrobar-nos amb aquest artista tan meravellós i al mateix temps, redescobrir un silenci propi que ens ensenyi altres horitzons possibles ...>

 

 

C/ CAN DANÚS, 3 (1r 1a)
07001 Palma, Illes Balears
Tel. (+34) 971 425 091
mail/ comerciantsdenuvols@gmail.com

 

 

ESTUDI D’ART
PROJECTES CULTURALS
ESPAI MULTIDISCIPLINAR
PRODUCCIONS EDITORIALS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015 © Comerciants de núvols

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inventari (1) (àlbum fotos) Juanjo Castillo

Inventari (2) (àlbum fotos) Pere Salvà

Inventari (3) (àlbum fotos) Ignacio Gelabert

Inventari (4) (àlbum fotos) Mateu Coll + Dolores Sampol

Inventari (5) (àlbum fotos) Mercedes Prieto Melero

Inventari (*) (àlbum fotos) Bernat Campins

Inventari (6) (àlbum fotos) José Smith Zubiaga

Inventari (7) (àlbum fotos) Victor Cirer López

Els Inventari de Teo (àlbum fotos) Teo Punyet Miró

CINCOLUSTROS (àlbum fotos) Sasai Arrom

Nada es lo parece (àlbum fotos) Amadeo Orellana

Tres horitzons (àlbum fotos) Pep-Maür Serra

Cent mil i un (àlbum fotos) Pedro Oliver

JEAN MARIE DEL MORAL (àlbum fotos)

EL OJO SOLUBLE (àlbum fotos) Andrea Jarales

"BASURREALISMO" (àlbum fotos)

 

 

"EFíMERA"

Comerciants de Núvols us convidam a EFÍMERA, un nou cicle de propostes artístiques d'un dia. EFÍMERA intensifica l'experiència cultural a través d'uns límits temporals clars: Exposicions, performances i recitals que es poden assaborir només al llarg d'unes hores. En aquesta primera edició comptam amb la veu lúcida i personal de tres dones de generacions diverses, les artistes Patricia Fort Pizá, Mayte Bayón i Adela Ferrer.

 

Patricia Fort Pizá

EFíMERA (1) (fotos exposició)

"Patricia Fort Pizá ens presenta “Wise blood”, sèrie de pintures que ens convida a veure, més enllà de l'opacitat quotidiana, l'encís que ens provoca l'inconscient. Un univers poblat de bèsties exòtiques, línies oníriques i personatges a mig fer que ens transporta a la part més amagada de l'ésser humà. Es comptarà amb un concert de Toni Cobretti, membre de The last dandies."

web PATRICIA FORT PIZÁ

 

Mayte Bayón (artista sumergida)

EFíMERA (2) (fotos exposició)

“La pintora, actriu i performer Mayte Bayón ens convida a viure un acte teatral singular, la conferència “Extravagancias y aciertos de la Dra Bayón”, un passeig per l'humor i la poesia de la mà de Groucho Marx, Pessoa, Alfred Jarry, Robert Walser o Flaubert. Acompanyant el muntatge, Bayón ens presenta una sèrie de dibuixos en una exposició que recull una mostra dels darrers treballs realitzats.”

web MAYTE BAYÓN (artista sumergida)

 

Adela Ferrer

EFíMERA (3) (fotos exposició)

"La pianista i cantant Adela Ferrer ens presenta a “Pequeñas pinceladas” una síntesi d'algunes de les facetes que la caracteritzen. Poesia, música i dibuix es troben en aquesta proposta delicada i subtil, en què els versos i la música d'Adela Ferrer arriben amb més força que mai. Per primera vegada, a més, podrem veure una mostra dels seus dibuixos a tinta i aquarel·la."

web ADELA FERRER

 

 

"INVENTARIS"


Un Inventari es defineix com un registre documental; grups musicals han emprat aquest nom, i boniques lletres de cançons inclouen la paraula, que lluny de presentar-se distant, compareix amable i petita a la vegada.Sota el mateix epígraf s’hi agrupa un cicle d’exposicions fruit de la tasca d’un col·lectiu que creuen en la força de les emocions i en reivindiquen la seva importància. El seu lema podria ser: “sent, pensa, actua”.

Això passa en un renovat Can Danús, un espai viu cedit a la vivència i a la participació dels altres, que s’ha renovat per fora i per dins, un espai que comença a moure’s i a circular per Ciutat. El col·lectiu, format per Javier Vellé, Manuel Sánchez Monzó, Saúl Herrero i Elisenda Farré, elaboren projectes culturals en un espai polivalent, ubicat en un antic casal del carrer de Can Danús, devora la Plaça del Mercat. El Col·lectiu Comerciants de Núvols organitzen exposicions, recitals, presentacions de llibres, jornades o sessions tranquil·les de dj’s. Un col·lectiu del que m’agrada dir que “toquen de peus a terra però fan volar la imaginació”. L’art contemporani sempre ha tingut una voluntat d’okupa, s’ha hagut de fer un lloc on no el tenia i és d’aquesta manera que sovint s’ha pres possessió d’espais desafectats o deshabitats, i se’ls ha aportat una nova vida i s’han revalorat. Les múltiples retallades econòmiques en l’art i en la cultura es fa més palesa que mai amb la poca inversió institucional en la creació. Aquest greuge fa molt més significant iniciatives d’aquest tipus, lligades a la il·lusió i a la creativitat. Els espectadors tenim gairebé la obligació de seguir aquests circuits, a aquests artistes que aconsegueixen mostrar la seva obra i troben oportunitat per donar-se a conèixer i ampliar les seves possibilitats de contactes en el món de l’art.La precària situació dels recursos culturals fa que es desperti un enginy on no hi té cabuda un pensament únic.


Sota un mateix títol, Inventaris, s’aniran succeint als propers mesos diferents exposicions que de fet són, en la seva globalitat, una reflexió, o millor, una narració sobre el fet expositiu. Després de l’obra de Juanjo Castillo, al març s’hi podrà trobar obra de Pere Salvà i Ignacio Gelabert; a l’abril, la de Bernat Campins, Dolores Sampol i Mateu Coll, i al maig de les de Mercedes Prieto Melero.

 

 

 

Juanjo Castillo

Inventari (1) (àlbum fotos)

Aquesta exposició de Juanjo Castillo és una recopilació dels darrers treballs d'aquest artista establert a Mallorca, que compta amb una trajectòria en les arts plàstiques extensa i reconeguda.

La miscel•lània d'obres que resumeixen l'essència i la mirada d'aquest pintor de tècnica exacta ens mostra un catàleg extens, ric contundent dels plaers, les fantasies i la individualitat de l'ésser humà. En aquest “Inventari (1)” comptarem diverses sèries i instal•lacions de Juanjo Castillo: les “El Gran Voyeur”, “Colas y esperas”, “Placeres ocultors, deseos inconfesables”, “Cartas Náuticas”, així com un testimoni de BotArt 2008. 

 

 

Pere Salvà

Inventari (2) (àlbum fotos)

En aquesta nova exposició de la serie "INVENTARIS" recopilem l'obra gràfica d'aquest prometedor i sorprenent artista, Pere Salvà, mitjançant una mirada diferent i transversal, basada en els seus quaderns d'anotacions i dibuix.

Un descobriment més en el gegantesc univers creatiu de Pere Salvà, on podem comprovar la qualitat, la frescor, la ironia pura i la bestialitat "minuciosa" de les seves obres gràfiques. Tot un gust per als sentits i la imaginació.

 

 

Ignacio Gelabert

Inventari (3) (àlbum fotos)

Amb l’exposició “Inventaris (3)”, Ignacio Gelabert ens ofereix una narració sobre el que encara no ha esdevingut. Un camí nou, una invitació al diàleg entre espectador i una obra que no sabem com acabarà.

 Ignacio Gelabert ens proposa un recorregut que s’intueix i no es pot tancar. Un camí en què l’obra gràfica se’ns mostra com una iniciació que desemboca en teles i obra de gran format, apunts de les primeres paraules d’un alfabet extraordinari per descobrir.

 

 

Mateu Coll + Dolores Sampol

Inventari (4 ) (àlbum fotos)

Mateu Coll ens ofereix llibres inèdits, com si fossin ciutats invisibles d'Italo Calvino, en un llenguatge que és poesia pura i lloança a l'art i a la destresa de l'artesà. Són llibres que no es llegeixen, llibres que no volen ser llibres, creats com a suports meravellosos, estructures cristal·lines o plans infinits on l'escriptura no està convidada a pronunciar-se. Podrien ser els llibres perfectes, els llibres impossibles. Llibres circulars, llibres tancats, llibres voladors. Amb aquesta proposta Mateu Coll ens convida a gaudir d'una exposició en què trobarem els llibres que no arribarem a llegir mai i els llibres que voldríem arribar a escriure algun dia.

En aquest "inventari" de llibres, Dolores Sampol ens obre el seu diccionari pictòric, extens vocabulari cromàtic ple de significat compositiu. Sampol ens torna a demostrar, en una narració pulcra i velada, la perdurabilitat de les obres i, sobretot, la veritat de la paraula escrita.

Amb aquest diàleg extraordinari entre les paraules –pictòriques— de Dolores Sampol i els llibres –sense paraules— de Mateu Coll, comprenen que el llenguatge i les seves fórmules transmissores no són úniques ni immutables i és justament quan aconsegueixen escapar del convencionalisme on troben la llibertat i la bellesa.

 

 

Mercedes Prieto Melero

Inventari (5 ) (àlbum fotos)

Mercedes Prieto Melero ens proposa amb l'exposició "Cant de sirenes" una actualització d'un dels mites més immortals i suggerents, en un espai pictòric/literari creat en exclusiva per a l'ocasió. Una visió que ens acosta al cant més terrible, i alhora més fascinant, que la imaginació humana ha estat capaç de crear: les sirenes que ens conviden i ens condemnen a l'oblit, l'abandó i a la mort... o potser ens condueixen cap a un més enllà radicalment desconegut, on l'abandonament es torna desig i plaer, i la felicitat de la desmemòria, com al riu Leto, és cercada pels mariners errants –encara sense confessar–, cansats d'aquest món de realitat absoluta. Al capdavall, hi pot haver una mort més bella que la darrera il•lusió perfecta de la felicitat en braços de l'amor?

Aquell cant de les sirenes és també –i indiscutiblement– el cant del nostre temps, i és aquí on Mercedes Prieto Melero ens convida a confrontar, en la seva particular relectura, el mite llunyà amb la realitat d'avui. Les obres de "Cant de sirenes" i els textos d'Ángel Martín Rizaldos i de Federico Volpini que s'integren en el diàleg expositiu ens mostren l'individu i les masses hipnotitzades conduïdes per les sirenes modernes a l'oblit i a la desmemòria absolutes. Però també ens mostren que les mateixes sirenes es poden perdre i sucumbir a un temps aliè als mites i als seus significats.

Ulisses i els navegants d'aquell viatge impossible varen sobreviure, i jo em demano, serem nosaltres capaços de sobreviure a les sirenes contemporànies i als seus estranys i meravellosos cants de promeses i felicitat?

 

José Smith Zubiaga

Inventaris (6) (àlbum fotos)

Aquesta exposició és un recull dels fons de taller de José Smith, que processa peces i suports inerts per convertir-los en obres atractives. És un diàleg amb els objectes i el paisatge que l'envolta. 
*Divendres 13 + concert de Tomás con Gas "Songs off-grid", on dues veus i una guitarra ens delectarem amb un assortiment de cançons fora de la xarxa.

 

 

Bernat Campins

Inventari (Sentits de tardor) (àlbum fotos)

L'exposició "Sentits de tardor", de Bernat Campins, reuneix imatges del fotògraf que conviden a recuperar l'essència i a salpar cap al futur. Copsen l'instant present des d'una mirada arrelada. Campins reinterpreta, en ple segle XXI, aquells perfils de la llum que explorava durant els anys 80, com si teixís amb els colors dels sentits una oda subtil al treball analògic i tradicional. 

Les imatges s'amalgamen amb textos de quatre poetes; paraules que no donen veu ni il·lustren, sinó que formen un tot indestriable. Els poetes que trobareu en aquests "Sentits de tardor" són Mercè Bernat, Àngels Cardona, Salvador Obiols i Maria Victòria Secall.